Google Tag Manager (GTM) instellen

Cameloth als betrouwbare Tag Management Partner

Veel bedrijven willen maar wat graag gebruik maken van alle trackingmethoden die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, maar al die Java snippets die nodig zijn om de juiste zaken te kunnen volgen werden langzaamaan een hoofdpijndossier voor ontwikkelaars en SEO-experts.
Google ontwikkelde een nieuwe online tool genaamd Google Tag Manager (GTM), een interface waar alle (event) trackers van verschillende aanbieders als Google Analytics en Adwords juist kunnen worden ingesteld zonder direct in de code te hoeven werken.
Een geweldig product dus voor iedere e-commerce omgeving of webapplicatie, maar het installeren van de code en gebruiken van deze tool vergt alsnog (basis)kennis van codetalen als HTML en CSS waar niet iedere (online) ondernemer over beschikt.
Vandaar dat wij u onze hulp en kennis aanbieden. Wij kunnen Google Tag Manager instellen zodat u gemakkelijk en snel de resultaten van uw online campagnes in kan zien.

Laat ons Google Tag Manager naar uw wensen inrichten

Wij stellen u daarom graag voor aan onze Google Tag Manager service, waarbij wij de volledige implementatie op ons nemen tegen een scherpe prijs.
Interesse? Neem dan direct contact op via onderstaand formulier!


Wilt u nieuwe Tags geïnstalleerd hebben?

Zonder technische kennis gebruik maken van de voordelen van Google Tag Manager? Stuur ons nu een bericht of bel ons op bovenstaand telefoonnummer!

Neem contact op

Portfolio

Benieuwd welke bedrijven en websites u voor gingen? Onze Klanten

Snel Leren?

Onze blogs kunnen u helpen meer uit uw website te halen. Online Leren