Web Analytics

Wat is Web Analytics?

Web Analytics is het analyseren van de verzamelde gegevens op uw website met behulp van tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics. De verzamelde consumer- of userdata wordt gebruikt voor het creƫeren van vernieuwde consumer insight, zodat nieuwe campagnes beter op de doelgroep afgesteld kunnen worden.
Om dit traject in goede banen te leiden de volgende processen van belang:
Bepalen van KPI's
Tijdens het eerste gesprek zullen we op zoek gaan naar uw doelstellingen en KPI's waarmee u het succes van uw website kan meten. Aan de hand van deze set meetbare targets is het vervolgens aan ons om de analyse uit te voeren.
Op deze manier proberen we nieuw inzicht te krijgen in de keuzen en afwegingen die uw bezoekers maken.
De Analyse
Op basis van deze analyse verzorgen wij een rapportage waarin de huidige scores van de vooraf bepaalde KPI's worden besproken naast een uitgebreide profielschets van de bezoekers van uw pagina. Deze waardevolle informatie en inzichten kan u gebruiken voor toekomstige strategiƫn en campagnes.
De Outcome
Indien u graag eens ziet wat wij met deze data zouden kunnen ondernemen verwijzen we u graag naar de pagina's over conversie-optimalisatie en content-optimalisatie.

Bent u benieuwd hoe uw website scoort?

Ik zoek een geschikte partner voor onze data analyse! Neem nu contact op met Cameloth via +31 (0)6 22 01 57 21 of onderstaand contactformulier in. Wij komen de mogelijkheden met u bespreken.

Portfolio

Benieuwd welke bedrijven en websites u voor gingen? Onze Klanten

Snel Leren?

Onze blogs kunnen u helpen meer uit uw website te halen. Online Leren
Cameloth Data Analyse