Content Optimalisatie

Wat is content?

Kwalitatieve content is van groot belang voor website optimalisatie. Maar wat is (kwalitatieve) content? De content op uw website is een verzameling van al uw teksten, afbeeldingen, filmpjes en overige bestanden die de bezoeker van informatie voorzien. Natuurlijk zit niemand te wachten op de aanbiedingen van vorige week. Mede daarom is het van belang dat u uw website ziet als een levend document dat continu onderhevig is aan veranderingen.
Een goede contentstrategie zorgt er echter niet alleen voor dat de geboden informatie up-to-date is, maar laat uw website ook goed scoort in zoekmachines als Google en Bing en zorgt dat u met uw bezoekers uw doelen bereikt.

Importeren van Content

Grote hoeveelheden data handmatig plaatsen kan soms een tijdrovend karwei zijn. Dus mocht u een website willen bijwerken waarin grote hoeveelheden data aangepast moeten worden in een MySQL database (zoals bijvoorbeeld bij grote webshops) kan u bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat deze data nauwkeurig, snel en veilig zal worden verwerkt.

Geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen

Zorg dat uw pagina in de bovenste regionen van Google en Bing staat. Het juist kiezen van uw zoekwoorden en formuleringen kan een behoorlijk verschil in kwalitatieve traffic teweegbrengen. Vandaar dat wij aan de hand van data-analyses ook uw content onder de loep houden. Zo komt u te weten welke teksten en media het best voor u werken.

Altijd de juiste inhoud en bezoekers

Door de vele vormen van online acquisitie is het lastig te bepalen welke vormen van online marketing acquisitie en content bepalend zijn voor uw succes. Wij veranderen deze data chaos in een gecontroleerde omgeving zodat u met een gerust hart bezig kan zijn met de groei van uw onderneming. Neem nu contact op met Cameloth via +31 (0)6 22 01 57 21 of onderstaand contactformulier in.

Snel Leren?

Onze blogs kunnen u helpen meer uit uw website te halen. Online Leren
Cameloth Conversie Optimalisatie