Laatste Blogs

Hoe Google Tag Manager je helpt bij het verzamelen van userdata.

Wat is Google Tag Manager (GTM)?Tag Manager is een tool die Google heeft ontwikkeld voor website eigenaren. Doordat veel websites verschillende online marketing tools gebruiken met elk hun eigen codes en snippets raakten website codes flink vervuild. Een probleem voor zoekmachine optimalisatie en ook niet bevorderlijk voor de paginasnelheid van veel websites.Google Tag Man... Read More »


Data Analyse: Waarom de perfecte site geen zoekbalk nodig heeft.

"De zoekbalk, in combinatie met Google SiteSearch, is een krachtige web analytics tool. Een bron voor nieuwe consumer insights."Laat me je direct uit de waan halen. Natuurlijk is er vrijwel geen site te bedenken waar een zoekbalk absoluut geen functie heeft. Er zijn altijd bezoekers die net niet dat product of stukje informatie kunnen vinden dat ze zoeken. En wat is dan be... Read More »


Conversie optimalisatie: Tijd is conversie, PageSpeed is goud!

"Meer conversies door minder laadtijd." Veel grote bedrijven als Google en Amazon onderzoeken het effect van het verkorten van de laadtijd op zowel conversie en SERP rankings en komen daarbij bijna altijd tot de conclusie dat een hogere paginasnelheid zorgt voor betere resultaten op beide vlakken. Paginasnelheid blijkt invloed te hebben op de user experience en ROI-waarde ... Read More »